LEER OP 1 UUR TIJD MET SUCCES STUDEREN!

Ben je ouder of leerkracht en wil je je kinderen succesvol coachen door hun studies? Dan is dit voor jou...
Herken je deze symptomen bij het studeren?
De gevreesde black-out bij de examens, hoofdpijn, totale demotivatie, irritatie, angstige gevoelens, de studie of de school willen opgeven, …

Onderzoek bracht aan het licht dat door attent te zijn voor deze symptomen en de juiste actie te doen, je perfect kan verder studeren ZONDER last te hebben van bovengenoemde problemen én te slagen.

De oplossingen voor deze symptomen hebben we samengebracht in een handig e-book.
Er zijn vele symptomen die duidelijk maken dat we de leerstof die we bestuderen niet langer opnemen... Hieronder enkele veel voorkomende symptomen:
Symptoom #1: Afwezig en dromerig
De student zit helemaal ineengedruk achter zijn boeken, compleet afwezig en afgeleid.
Symptoom #2: Pijn aan de ogen, hoofdpijn
Er kunnen zich fysieke klachten voordoen tijdens het studeren.
Symptoom #3: De studie willen stoppen
Het ergste symptoom is de studie volledig opgeven...hetgeen erg veel voorkomt.

HET BOEK DAT STUDEREN VOOR IEDEREEN MOGELIJK MAAKT

VOOR WIE IS HET E-BOOK BEDOELD?
- Ben jij, net zoals wij en vele andere ouders, bezorgd over het welslagen van je kind? 
- Heeft je kind of heb je zelf last van depressieve gevoelens, hysterische aanvallen, het gevoel te willen opgeven wat school en studie betreft?
- Ben je student en heb je het gevoel niet slim genoeg te zijn ten opzichte van je medestudenten of voor de studierichting die je volgt?
- Voel je je vaak onzeker over de toekomst?
- Ben je een bezorgde ouder en wil je dolgraag je kinderen door hun schoolperiode helpen?
- Heb je kinderen die de middelbare school starten of hogere studies aanvangen, waarvan je nu al weet dat het een uitdaging wordt? Deze techniek zal een ongelooflijk verschil maken!
- Ben jij een schooljuf, leerkracht of professor, dan zal dit boek een openbaring voor je zijn. Pas deze techniek toe en boek ongelooflijke resultaten bij je leerlingen. 

Als je aan één of meerdere van deze bovenstaande punten voldoet, dan moet je zeker dit e-book bestellen! 

Het e-book kost slechts 9 €, en bovendien hebben we er een paar GRATIS extra's aan toegevoegd. Dit ontvang je:

  • Het e-book: Het boek dat studeren voor iedereen mogelijk maakt.
  • GRATIS: Twee Excel documenten met planning voor Pasen en eindexamens die je naar wens kan aanpassen en je een duidelijk beeld zullen geven van je prioriteiten.
  • GRATIS: Een e-book van de KU Leuven met vele tips voor studieplanning, -organisatie en motivatie.

WAT MAAKT DEZE TECHNIEK ZO UNIEK?

Deze techniek heeft NIETS te maken met “organisatie” van je studie en/of je leerstof: “Studeer het beste tussen dat en dat uur, zorg dat je al een deel op voorhand hebt gedaan, enz.”
Dit zijn nuttige zaken. Toch zien we dat, ondanks tips omtrent 'organisatie', velen niet slagen of hun studie opgeven.

Hier gaat het over “weten wat de opname van je leerstof blokkeert en wat je er aan moet doen.”
De techniek is ontzettend makkelijk toe te passen. Je zal versteld staan!
Je kan er een kind van 6 jaar mee begeleiden en een student aan de hogeschool of de universiteit kan zichzelf ermee door zijn studies loodsen. Eens je deze techniek kent is er namelijk geen reden meer om niet te slagen.

En nee, het is geen uitgebreide studie. Nee, het is ook geen boek van 300 pagina’s. Nee, het is ook geen cursus waarvoor je een maand lang elke avond op cursus moet gaan.
Het is een eenvoudig e-book dat je thuis kan printen. Een e-book dat je kan gebruiken voor zowel je tieners als je kleinere kinderen. Je kan deze methode ook zelf toepassen wanneer je zelf iets bestudeert. Je zal versteld staan van de resultaten! 
HEB JIJ HET GEVOEL DAT JE KIND NIET PAST IN HET HUIDIGE SCHOOLSYSTEEM? 
OF DAT JE ALS STUDENT NIET PAST IN DAT SYSTEEM?
De druk op het schoolsysteem geeft spijtig genoeg geen ruimte voor aparte begeleiding. Zelf ben je naarstig aan het werk en kan je geen oplossing bedenken. Het onderwijssysteem zou met een oplossing moeten komen, maar de praktijk bewijst dat dit meestal niet waar is. 

Ken je het gevoel?
  
Er bestaat dus een techniek waardoor je vlotter en sneller de leerstof opneemt. Een techniek die maakt dat iedereen kan slagen, in gelijk welk vak, op gelijk welke leeftijd. Die hebben we nu samengevat in dit overzichtelijk e-book. Je kan het hier bestellen.  
Bovendien ontvang je twee examenplanningen (Pasen en eindejaar) én een extra e-boek over studieplanning boordevol tips!

KLAAR OM ZELF JE KIND TE COACHEN?

In dit e-book vind je coaching advies om de studietechniek toe te passen op jonge kinderen onder de 12 jaar. Ook kinderen die de middelbare studies starten, kunnen best wat coaching gebruiken. 

Stel je jouw voldoening voor om je kinderen met succes door hun schooltijd te begeleiden!

Maar of je kind nu 6, 12, 21 is, of je zelf 40 of 80 jaar bent, deze techniek maakt het mogelijk voor iedereen om in welke studie dan ook te slagen.

BEN JIJ EEN GOEDE COACH?

Laat ons even kijken: hoe slaag JIJ erin om je kind te coachen en op de correcte manier te laten studeren? Ben jij een kalme coach? Of net niet, waardoor je kind altijd in tranen eindigt?
Of vind je eerder dat het niet jouw taak is om je kind hierdoor te helpen, maar dat het eerder de taak is van de leerkracht?

Hoeveel mooier zou het leven voor jou, maar zeker ook voor je kind zijn, moest dat studeren niet altijd zo’n probleem zijn? Hoe voel je je als ouder wanneer je ziet dat je tiener zich achter zijn boeken sleept om dan vol stress aan zijn toetsen te beginnen?

Zoals reeds eerder gezegd: er bestaat nu een studiemethode die zeer eenvoudig is, maar bijzondere resultaten teweeg brengt. 

IS DE SLAAGKANS MET 100% VERZEKERD?

Heb je je, net als wij al afgevraagd waarom sommige mensen zo makkelijk succes aantrekken? Succes heeft altijd met ‘actie’ te maken. 

In het geval van deze studie techniek heeft het alles te maken met toepassing.

Een techniek kennen, maar de techniek niet toepassen, geeft geen resultaat. De techniek bestuderen, toepassen en systematisch blijven toepassen, maakt dat je zeer succesvol zal zijn in je studie.
KENNIS IS ZILVER, TOEPASSING IS GOUD

De jaren dat kennis goud was, zijn voorbij. Wat je doet, wat je onderneemt, maakt het verschil tussen slagen of falen. En kennis helpt je om voldoende zelfvertrouwen te ontwikkelen om je acties nog beter uit te voeren.
Een diploma opent de eerste deuren. Wat er achter die deuren gebeurt bepaalt jouw succes. Het halen van een diploma is alvast een eerste teken dat je in staat bent je doorheen een ‘uitdagende’ periode te leiden, zoveel is zeker.

Kortom, als jij te maken heeft met het onderwerp studie, doe jezelf een plezier en leer deze gegevens toe te passen. Ken je iemand die door een moeilijke periode gaat wat betreft studie, stuur hem of haar deze informatie door. Zo help je iemand die alleen maar zal wensen deze kennis vroeger te hebben ontdekt en die jou ontzettend dankbaar zal zijn.
WIE ZIJN WIJ?
Wij zijn Marc Verstraeten en Danielle Penninckx. We zijn een nieuw samengesteld gezin met 4 kinderen. Kinderen die varieerden van 5 tot 15 jaar toen we elkaar leerden kennen, tot er nog eentje bij kwam. We voeden onze kinderen tweetalig op. Nederlands en Frans.
Marc werkt al jaren als businesscoach in een opleidingsbedrijf en Danielle werkt als zelfstandige marketeer voor diverse multinationals. We houden beiden van de natuur, motorrijden en mensen te helpen.
Zoals alle koppels dromen we ervan dat onze kinderen het goed doen in het leven en gelukkig zijn. En daar dreigde het fout te lopen. De zoon hield de school voor bekeken vanaf zijn 15e. Eén van de dochters ging perfect door de lagere schooljaren, maar kreeg het moeilijk vanaf de middelbare school. Het is in die periode dat we de studietechniek leerden kennen en toepasten op haar. 

Wel, we hebben ze gedurende ongeveer een schooljaar geholpen en gecoacht op basis van onze studietechnieken. Daarna had ze de methode beet en moesten we alleen maar checken of ze “het” had toegepast. Intussen heeft ze haar middelbare studies glansrijk afgewerkt.

Onze jongste dochter begeleiden we sinds haar eerste, en dat is de ideale scène. Ze is veruit de beste van haar jaar, hoewel dat geen vereiste is voor ons. Ze gaat graag naar school, is leergierig, en durft ook haar lerares als eens in vraag stellen inzake aanpak naar kinderen die het moeilijk hebben. Wanneer ze tijdens haar taken hapert, of vastzit, dan weten we exact wat we moeten doen.

We zijn ontzettend blij dat we de studietechniek hebben ontdekt en dat daarmee ook de toekomst van onze kinderen verzekerd is. Het is een aanrader voor elke student die zijn slaagkansen wil verhogen en voor elke ouder die zijn kinderen een mooie toekomst wenst.

Veel succes! De toekomst lacht jou toe!

Rijmeterstraat 37, 2580 Beerzel
Belgium
info@leerstuderen.eu
BTW 0870647650
Heb je specifieke vragen, of nood aan een overlegmoment, laat niet na om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.
Copyright © 2020 - Alle rechten voorbehouden.