Studeren zonder stress!

△▽


Dit e-book leert je op 1 uur tijd hoe iemand met succes leert studeren!

Ben je ouder of leerkracht en wil je je kinderen succesvol coachen door hun studies? Dit is ook voor jou. 

Ik wil je attent maken op een aantal symptomen die we allemaal kennen en zichtbaar zijn wanneer we studeren:

de gevreesde black-out bij de examens, hoofdpijn, totale demotivatie, irritatie, angstige gevoelens, de studie of de school willen opgeven, …

Langdurig onderzoek heeft aan het licht gebracht dat door attent te zijn voor deze symptomen en de juiste actie te doen, je perfect kan verder studeren ZONDER last te hebben van bovengenoemde problemen.

De problemen en de bijbehorende acties hebben we samengebracht in een handig e-book.

Kan je het nog voor de geest halen: je was 13 jaar en je wist dat je nog minstens zes, en waarschijnlijk nog meer jaren schoollopen voor de boeg had?

Ik vond het geen leuke gedachte.

Heb je dit zelf ook meegemaakt?

Nu - we zijn 33 jaar later - zie ik onze kinderen hier doorgaan en ben ik ontzettend blij dat ik intussen deze studietechniek heb ontdekt. Mijn dochter begeleiden geeft me enorme voldoening. Ik zie dat zij veel gelukkiger is dan ik destijds wat betreft de school.

We hebben al zo veel gehad aan deze studeertechniek dat we die met jou willen delen. Daarom hebben we er een e-book van gemaakt.

Begeleid je zelf ook je kind(eren) bij de studie? Als dat goed gaat, top! Misschien wil je wel hier en daar wat verfijnen. Bestel dan het e-book.

Maar als je thuiskomt na een lange dag en verlangt naar een rustige avond, die dan eindigt met een lastig of zelfs een hysterisch kind dat niet of moeilijk kan leren, dan is dit e-book voor jou een MUST. 

Je grootste bron van liefde, tevens je grootste bezorgdheid… De toekomst van je kinderen, of je enig kind, houdt je bezig. Je wil het zien slagen, je wil ze vooral gelukkig zien. Dat is voor een groot deel bepalend voor jouw eigen geluk.


Voor wie is “Het boek dat studeren voor iedereen mogelijk maakt” bedoeld?  

  • Ben jij, net zoals ik en vele andere ouders, bezorgd over het welslagen van je kind? 
  • Heeft je kind of heb je zelf vaak last van depressieve gevoelens, hysterische aanvallen, het gevoel te willen opgeven wat school en studie betreft?
  • Ben je student en heb je het gevoel niet slim genoeg te zijn ten opzichte van je medestudenten of voor de studierichting die je volgt?
  • Voel je je vaak onzeker over de toekomst?
  • Ben je een bezorgde ouder en wil je dolgraag je kinderen kunnen helpen door hun schoolperiode?
  • Heb je kinderen die de middelbare school starten of hogere studies aanvangen, waarvan je nu al weet dat het een uitdaging wordt? Deze techniek zal een ongelooflijk verschil maken!
  • Ben jij een schooljuf, leerkracht of professor, dan zal dit boek een openbaring voor je zijn. Pas deze techniek toe en je zal je ongelooflijk veel succes boeken bij je leerlingen.

Als je aan één of meerdere van deze bovenstaande punten voldoet, dan moet je zeker dit e-book bestellen!


Heb jij het gevoel dat je kind niet past in het huidige schoolsysteem? Of dat je als student niet past in dat systeem?

De druk op het schoolsysteem geeft spijtig genoeg geen ruimte voor aparte begeleiding. Zelf ben je druk aan het werk en kan je geen oplossing bedenken. Het onderwijssysteem zou met een oplossing moeten komen, maar de praktijk bewijst dat dit meestal niet waar is. Ken je het gevoel?

Er bestaat dus een techniek waardoor je vlotter en sneller de leerstof kan opnemen. Een techniek die maakt dat iedereen kan slagen, in gelijk welk vak, op gelijk welke leeftijd. Die hebben we nu samengevat in dit overzichtelijk e-book. Je kan het hier bestellen. 


Klaar om zelf je kind te coachen?

Zelf begeleid ik mijn dochter sinds ze van start gegaan is op school, en dat is de ideale scene. Ze is veruit de beste van haar jaar, hoewel dat geen vereiste is voor mij. Ze gaat graag naar school, is leergierig, mondig, en durft ook haar lerares als eens in vraag stellen inzake aanpak naar kinderen die het moeilijk hebben.

In dit e-book zal je coaching advies vinden, om de studietechniek toe te passen op jonge kinderen onder de 12 jaar. Ook kinderen die de middelbare starten, kunnen best wat coaching gebruiken. Stel je jouw voldoening voor om je kinderen met succes door hun schooltijd te begeleiden!

Maar of je kind nu 6, 12, 21 is, of je zelf 40 of 80 jaar bent, deze techniek maakt het mogelijk voor iedereen om in welke studie dan ook te slagen.


Wat maakt deze techniek zo uniek?

Deze techniek heeft NIETS te maken met “organisatie” van je studie en/of je leerstof: “Studeer het beste tussen dat en dat uur, zorg dat je al een deel op voorhand hebt gedaan, enz.”

Dit zijn nuttige zaken. Toch maken we mee dat, ondanks deze tips, velen niet slagen of hun studie opgeven.

Hier gaat het over “weten wat de opname van je leerstof blokkeert en wat je er aan moet doen.”

De techniek is ontzettend makkelijk toe te passen. Je zal versteld staan!

Je kan er een kind van 6 jaar mee begeleiden en een student aan de hogeschool of de universiteit kan zichzelf ermee door zijn studies loodsen. Eens je deze techniek kent is er namelijk geen reden meer om niet te slagen.


Is de slaagkans met 100% verzekerd?

Heb je je, net als ik al afgevraagd waarom sommige mensen zo makkelijk succes aantrekken? Succes heeft altijd met ‘actie’ te maken. In het geval van deze studie techniek heeft het alles te maken met toepassing. 

Een techniek kennen, maar de techniek niet toepassen, zal je geen resultaat geven. De techniek bestuderen, toepassen en systematisch blijven toepassen, maakt dat je zeer succesvol zal zijn in je studie.

Kennis is zilver, toepassing is goud

De jaren dat kennis goud was, liggen reeds enige tijd achter ons. Wat je doet, wat je onderneemt, maakt tegenwoordig het verschil tussen slagen of falen. En kennis zal je hierbij helpen om voldoende zelfvertrouwen te ontwikkelen om je acties nog beter uit te voeren.

Een diploma is een manier om de eerste deuren open te krijgen. Wat er achter die deuren gebeurt zal jouw succes bepalen. Het halen van een diploma is alvast een eerste teken dat je in staat bent je doorheen een ‘uitdagende’ periode te leiden, zoveel is zeker.Ben jij een goede coach?

Laat ons even kijken: hoe slaag JIJ erin om je kind te coachen en op de correcte manier te laten studeren? Ben jij een kalme coach? Of net niet, waardoor je kind altijd in tranen eindigt?

Of vind je eerder dat het niet jouw taak is om je kind hierdoor te helpen, maar dat het eerder de taak is van de leerkracht?

Hoeveel mooier zou het leven voor jou, maar zeker ook voor je kind zijn, moest dat studeren niet altijd zo’n probleem zijn? Hoe voel je je als ouder wanneer je ziet dat je tiener zich achter zijn boeken sleept om dan vol stress aan zijn toetsen te beginnen?

Zoals reeds eerder gezegd: er bestaat nu een studiemethode die zeer eenvoudig is, maar bijzondere resultaten teweeg brengt. Die wil ik jou nu aanbieden.

En nee, het is geen uitgebreide studie. Nee, het is ook geen boek van 300 pagina’s. Nee, het is ook geen cursus waarvoor je een maand lang elke avond op cursus moet gaan.

Het is een eenvoudig e-book dat je thuis kan printen. Een e-book dat je kan gebruiken voor zowel je tieners als je kleinere kinderen. Je kan deze methode ook zelf toepassen wanneer je zelf iets te bestuderen hebt. Je zal versteld staan van de resultaten!


Kortom, als jij te maken heeft met het onderwerp studie, doe jezelf een plezier en leer deze gegevens toe te passen. Ken je iemand die door een moeilijke periode gaat wat betreft studie, stuur hem of haar deze informatie door. Zo help je iemand die alleen maar zal wensen deze kennis vroeger te hebben ontdekt en die jou ontzettend dankbaar zal zijn.

Veel succes, de toekomst lacht jou toe!

“Ik ben geslaagd voor mijn studies, maar ik heb wel het doel dat ik had een beetje moeten laten zakken. Het leek te hoog gegrepen. Scheikunde kreeg ik er niet goed in. Het zal te moeilijk geweest zijn zeker?

Nu, een dikke 30 jaar later zijn wij een nieuw samengesteld gezin, zoals vele andere. Van mijn vier kinderen kan ik zeggen dat er minstens drie zijn die  - volgens mij – echt intelligent zijn. Toch heeft mijn zoon, één van die intelligente kinderen er op zijn 15 jaar de brui aan gegeven. Ik kende toen niets van deze studiemethode. Mijn dochter waar ik me meer zorgen over maakte, is heel getalenteerd in bepaalde zaken, maar wat betreft haar studies was ik niet zo zeker. Dankzij deze geweldige methode is zij glansrijk door haar studies geraakt. In het begin moest ik ze coachen. Dat heb ik gedurende twee schooljaren moeten doen. Daarna had ze de methode beet, en moest ik alleen maar navragen of ze “het” correct had toegepast.

Ik kan het iedereen aanraden!”

Marc

△▽

Rijmeterstraat 37 2580 Beerzel
info@leerstuderen.eu
T +32 473 24 13 44
WhatsApp


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x